Om mig

Min baggrund

Jeg er MPF psykoterapeut med specialisering i metakognitiv terapi og en passion for mental sundhed. Min interesse for psykisk trivsel udspringer af ønsket om at forstå, hvad der skaber psykisk mistrivsel, og hvordan jeg kan være afgørende for mennesker i psykisk ubalance. Som Psykoterapeut MPF er min tilgang præget af livserfaring, erhvervserfaring og relationskompetence.

Gennem årene har jeg arbejdet med mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, håndteret udfordringer som sygdom, kroniske smerter og sociale vanskeligheder. Jeg tror på, at fastholdelse i beskæftigelse og tilknytning til fællesskabet er en nøgle til løsningen for mange. Min kernekompetence ligger i at hjælpe dig mod et liv med højt selvværd og selvstændig mestring.

Bag min faglige baggrund ligger erfaring fra handicapområdet, diplomuddannelser i socialformidling og voksenuddannelse samt en fireårig psykoterapeutuddannelse fra CEKTOS ved Pia Callesen. Jeg er certificeret MCT Institute Registered™ Therapist og fortsætter løbende min udvikling med forskningsmoduler fra Dansk Psykoterapeutforening, der fokuserer på praksisbaseret forskning og forskningsbaseret praksis.

Min motivation

Livet kan tage mange uventede drejninger, og det er noget, jeg selv har haft tæt inde på livet. Min egen oplevelse med metakognitiv terapi inspirerede mig til at uddanne mig som psykoterapeut og certificeret metakognitiv terapeut. Gennem mit liv har jeg set, hvordan denne tilgang har hjulpet folk tæt på mig og mine klienter med at bryde fri fra angsten og depressionens faste greb.

Som terapeut er min passion at hjælpe dig med at genopdage din evne til at opretholde mentalbalance, uanset hvad du mærker inden i dig selv af følelser eller symptomer – og uanset hvad du kæmper med i dine omgivelser, på jobbet, i familien eller parforholdet, så kan du lære at opretholde mental balance.

Jeg har specialiseret mig i metakognitiv terapi, hvor vi sammen udforsker og forstår de dybere mønstre bag vores tanker og følelser. Med et forløb kan vi skabe en vej mod en mere stabil og trivselsfyldt tilværelse, hvor du kan opnå varig forandring med øget overskud til det, du finder vigtigt.

Kontakt

Er du klar til at tage det første skridt, eller har du spørgsmål til mig og mit arbejde? Så er du velkommen til at tage fat på mig og høre nærmere. Lad os sammen skabe en personlig og befriende vej tilbage til balance efter perioder med stress, angst eller depression.

Book tid