Informationer

Priser

Som udgangspunkt skal du forvente at bruge 5-12 sessioner, men hvert forløb er en individuel størrelse, og det er derfor ikke muligt at sætte tal på fra begyndelsen. Du skal også forvente en opfølgning efter 2-3 måneder, hvor vi sammen sikrer, at du fortsat bruger de redskaber, du har lært i terapien. Du kan booke en session i min klinik i Klaregade 19, 3. tv. i Odense hvor jeg er en del af et klinikfællesskab eller du kan booke onlineterapi.

Afbud eller ændring af tid skal ske på telefon eller sms til 60213413 senest 24 timer inden den aftalte tid, så jeg har en chance for at tilbyde tiden til en anden klient. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld pris for den aftalte session (uanset årsag) med mindre der er tale om akut sygdom.

Som studerende på SU kan du få studierabat eller ved fremvisning af et gyldigt studiekort.

Åbningstider

Onsdag i klinikken i Klaregade 19, 3. tv. i Odense.
Mandag, tirsdag og fredag onlineterapi eftermiddag og aften.

Online forløb

Det er individuelt fra menneske til menneske, hvilken terapiform der foretrækkes.

Nogle føler sig mest trygge ved, at vi er til stede i rummet sammen. Andre foretrækker at kunne sidde behageligt derhjemme, og hvor det kan være en fordel, at vi ses på skærmen. Det vigtigste er, at du vælger netop den terapiform, der passer til dig.

Jeg har god erfaring med online terapi og kan anbefale dette, hvis det giver mening for dig. Du kan vælge at kombinere onlineterapi med samtaler i klinikken. En online tilgang giver dig frihed til at deltage i terapisessioner uden at forlade hjemmet, hvilket passer perfekt ind i en travl hverdag.

Mine online terapiforløb er fleksible og tilpasset dine individuelle behov. Du kan vælge at gennemføre hele forløbet online eller kombinere det med fysiske sessioner, hvis det passer dig bedre. Uanset valget garanterer jeg en nærværende og støttende atmosfære, hvor du føler dig tryg og forstået.

Hvis de ledige tider ikke passer dig, kan du kontakte mig på telefon eller mail, og vi kan aftale, at du kommer på venteliste. Har du behov for en akut tid, forsøger jeg altid at finde en hurtig løsning.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål på info@loneanker.dk eller 60213413. Jeg gør mit bedste for at svare dig indenfor 24 timer.

Samtale i klinikken

De fysiske samtaler foregår i min klinik i Odense i Klaregade, hvor vi mødes face-to-face. Fordelen ved denne terapiform er, at vi begge er til stede i rummet sammen. Det skaber nærvær og grobund for at opbygge en tryg relation, som for mange er afgørende vigtigt for at få nytte af den terapeutiske proces.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål på info@loneanker.dk eller mobil: 60213413. Jeg gør mit bedste for at svare dig indenfor 24 timer.

Book tid